Je stelt je eigen Simplicate profiel in door rechtsboven in het scherm op je initialen te klikken en vervolgens op Mijn profiel.

In het tabblad gebruikersgegevens heb je de mogelijkheid om jouw basisinformatie in te zien en aan te passen. Je kan hier jouw inlognaam(e-mailadres) aanpassen en ook de tijdzone of voorkeurstaal wijzigen.

Daarnaast kan je in dit tabblad een standaard handtekening voor onder uitgaande e-mails- en een eigen profielfoto uploaden.

De andere tabbladen zijn gereserveerd voor :