Binnen Simplicate is het eenvoudig om jouw wachtwoord opnieuw in te stellen.

• Ga naar je Simplicate omgeving (bedrijfsnaam.simplicate.nl). Klik vervolgens op de link 'Wachtwoord vergeten?'.
  • Nadat je hierop hebt geklikt, vul je het e-mailadres in wat gekoppeld is aan jouw Simplicate-account.

Je kunt een collega ook altijd even vragen om via HRM > Medewerker, tabblad gebruiker opnieuw te klikken op opslaan en uitnodigen. Op dat moment ontvang je op het e-mailadres dat daar staat opnieuw een uitnodiging om je weer aan te melden.

Kom je er na bovenstaande suggesties alsnog niet uit? Stuur dan een e-mail naar support@simplicate.nl.