Om jouw Simplicate account zo goed mogelijk te beveiligen, kun je ervoor kiezen om gebruik te maken van het sterk wachtwoord beleid.

Gebruik maken van sterk wachtwoordbeleid

Met dit beleid:

• Kun je de geldigheidsduur van ieders wachtwoord bepalen, zodat elke gebruiker regelmatig een nieuw wachtwoord dient in te stellen
  • Weet je zeker dat je gebruikers gebruik maken van sterke wachtwoorden
  • Krijg je per mail een melding wanneer via een onbekend apparaat is ingelogd op jouw account

Om gebruik te maken van het sterk wachtwoordbeleid, ga je naar Instellingen -  Account - Accountinstellingen - Algemeen. Hier kun je de optie aanvinken en ook bepalen wat de geldigheidsduur precies is.

Wachtwoord instellen

Vervolgens kun je je wachtwoord instellen. Het wachtwoord dat wordt gekozen, wordt pas geaccepteerd wanneer dit bestaat uit minimaal 10 karakters, 1 hoofdletter, 1 cijfer en 1 speciaal teken.