Hoe exporteer ik mijn data uit Simplicate?

Je data eenvoudig exporteren via de verschillende exportfunctionaliteiten of via de API.

Kevin Veentjer avatar
Geschreven door Kevin Veentjer
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Simplicate voorziet in diverse opties voor het exporteren van gegevens. Dit kan door de data te exporteren via de exportfunctionaliteit of door gebruik te maken van onze API.

Elke module, met uitsluiting van de capaciteitsplanning en de workflow(s), biedt de mogelijkheid om gegevens te exporteren. Het is echter belangrijk op te merken dat niet elk tabblad binnen de modules deze functionaliteit heeft. De exportfunctionaliteit is toegankelijk via de knop โ€˜optiesโ€™ in de verschillende modules. Zie jij deze optie niet? Dan beschik je waarschijnlijk over onvoldoende rechten om hier gebruik van te mogen maken.

Via onze openbare API bieden we bovendien de mogelijkheid om verschillende data op te halen uit Simplicate. Meer informatie over de mogelijkheden met onze API? Klik dan hier.