Zodra je 2 CRM-relaties aanvinkt, dan heb je de mogelijkheid om deze 2 relaties samen te voegen. Dit geldt voor zowel bedrijven als personen.

Je ziet de mogelijkheid 'Samenvoegen' als je 2 relaties hebt geselecteerd. Heb je er dus 1 of meer dan 2 aangevinkt, dan verdwijnt de optie 'Samenvoegen'. Zodra je op samenvoegen klikt, krijg je onderstaand scherm te zien:

In dit voorbeeld is 'DigiWaves' het doel. Los Terminos (de bron) zal dus verdwijnen als relatie en samengevoegd met DigiWaves (het doel). Alle gegevens die in het eerste tabblad van de CRM relatie DigiWaves (doel) gevuld zijn, zullen blijven bestaan. Zijn hier lege velden te vinden die bij de bron wel gevuld zijn, dan worden deze velden aangevuld.

Wanneer er reeds historie bestaat op een relatie, zoals projecten of facturen (zie afbeelding hierboven) is het niet mogelijk deze relatie als bron te gebruiken.  

Verder worden alle contactpersonen, salestrajecten, projecten, documenten, taken & de tijdlijn volledig overgenomen van Mijn Bedrijf (bron) naar Simplicate (doel). 

Nadat je op volgende hebt geklikt, krijg je onderstaand scherm te zien om je te laten weten dat wanneer je op 'Ja' klikt, je niet meer terug kan. 

Heb je het antwoord gevonden?