Product Update - Winter release 2024

Ontdek de belangrijkste wijzigingen voor nog meer flow in jouw bedrijf.

Jorrit Vermeulen avatar
Geschreven door Jorrit Vermeulen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Deze winter hebben onze engineers niet stilgezeten. We hebben nieuwe verbeteringen doorgevoerd aan onze software om je werk nog makkelijker te maken.

Sneller uren registreren via de timesheet

Registreer nu nog sneller je tijd door vanuit de timesheet op de N-toets drukken.

Via de nieuwe pop-up geef je direct een toelichting mee en beschik je voortaan over realtime budgetinformatie.

Budgetnotificatie op de waarde van uren

Je kon al een notificatie ontvangen wanneer 75% van het aantal gebudgetteerde uren is verbruikt. Voortaan is dit ook mogelijk op de waarde van het urenbudget.

Activeer de nieuwe notificatie in de Instellingen en ontvang automatisch een notificatie wanneer 75% van de budgetwaarde is verbruikt.

Factuurverwijzing bij creditfactuur

Het liefst voorkom je creditnota's, maar als het dan toch gebeurt wil je zo duidelijk mogelijk zijn over welke factuur de credit gaat.

Voortaan vermelden we altijd het factuurnummer van de gecrediteerde factuur op de creditnota.

Meerdere betaalmethodes en valuta

Het was al mogelijk om klanten via iDeal te laten betalen. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de Nederlandse payment provider Mollie.

Mollie ondersteunt naast iDEAL ook andere betaalmethodes.

Per factuursjabloon bepaal je de betaallink: iDEAL, of bied andere betaalmogelijkheden aan via de knoppen 'Betaal direct' (Nederlands) of 'Pay now' (Engels).

Het is daarnaast mogelijk om via PayPal of creditcard de factuur te voldoen in een andere valuta.

Datum op factuur uitlijnen

Bepaal voortaan zelf of de Factuurdatum en Vervaldatum links of rechts uitgelijnd moeten worden op de factuur.

Je stelt deze voorkeuren eenvoudig per factuursjabloon in.

Notificatie bij onbezorgbare e-mail

Wanneer een offerte of factuur niet bezorgd kan worden, wil je hier bericht van. Voortaan melden we dit via de nieuwe notificatie 'Problemen bij het versturen van offerte of factuur'.

De notificatie activeer je als beheerder via de Instellingen > Notificaties.

Top omzet klanten beter in beeld (alleen UE)

De gefactureerde omzet is nu beter inzichtelijk met de BI-rapportage 'Gefactureerd per branche en relatie'.

Wie zijn jouw top klanten? Wees er zuinig op 👀

Nieuwe workflow rapportage

Krijg nog beter in beeld welke workflows er actief zijn binnen jouw bedrijf. Hoeveel er nog open staan, bij wie en wat de doorlooptijd daarvan is.

Ontdek de nieuwe workflow rapportage binnen BI!